Transformational Cupping®

Cupping brengt op diverse lagen weer stroming in het lijf

Transformational Cupping®

Soms voelen we op een bepaalde manier blokkades in ons lichaam of kunnen we niet goed duiden wat er qua klachten speelt maar merken we wel dat ons lichaam extra aandacht nodig heeft.

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping met massage therapie, voeding en detoxing. Hierbij combineer ik diverse technieken en worden er vaak fantastische resultaten bereikt.

Zo worden Oosterse- met Westerse geneeswijzen gecombineerd en kan een detox met voeding als medicijn toegepast worden. Hiermee wordt alles in beweging gebracht!

De tool die ik gebruik voor het behandelen van je lichaam is de cup. Ik laat de cup vacuüm trekken op de huid en met de hand en bewegingen van de cup ga ik op zoek naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen.

Het is fijn te merken dat hiermee zowel de oppervlakkige delen van de huid, maar ook de diepte in kan worden behandeld.  Na de behandeling ontstaat ruimte en zuurstofrijk bloed, knopen “schieten los” en afvalstoffen, verklevingen met vet verdwijnen en het lichaam wordt weer doorbloedt en gevoed.

Al jouw onnodige ballast kan nu als vanzelf afgevoerd worden.

De Transformational Cupping® behandeling heeft mooie en positieve effecten bij lichamelijke klachten zoals:

  • Vermoeidheid
  • Cellulite, striae, fijne lijntjes
  • Stress
  • Trauma release
  • Pijnlijke spieren
  • Herstel na een ongeluk of operatie (litteken weefsel na ong. 6mnd)
  • Blokkades
  • Gewrichtsproblemen
  • Zware benen

Het verschil met reguliere cupping is dat ik hierbij mentaal en fysiek met je aan de slag ga; massage therapie die samengaat met healing en eventueel detoxing. Een persoonlijke begeleiding bij de behandeling van jouw unieke lijf met als doel de verbetering van jouw welzijn. Op deze manier wordt je je steeds meer bewust van wat er in jouw systeem omgaat.

Ziekte is een opeenstapeling of crisis van afvalstoffen in het lichaam

Er is geen andere techniek die op zoveel lagen in de huid werkt als Transformational Cupping®, waarbij alles in beweging wordt gebracht wanneer de cup de huid vacuüm trekt en de verklevingen die daaronder liggen lostrekt en het bloed weer vrij kan stromen. Iedereen heeft baat bij Transformational Cupping!

Wanneer je interesse hebt in mijn aanbod neem dan vrijblijvend contact met mij op…