Therapeut


Als integraal lichaamstherapeut begeleid en stimuleer ik anderen om in alle vrijheid, in eigen tempo, hun eigen pad te lopen.

Hallo, ik ben Mariëlla van Brenk.

Voorheen was ik eigenaresse van een groothandel/ importeur van dierenbenodigdheden. Toen ik tot de conclusie kwam dat mijn hart niet meer in dit bedrijf lag heb ik na een proces van jaren besloten het bedrijf los te laten en verder te gaan als integraal lichaamstherapeut.

Ik prikkel mensen om te onderzoeken wie ze, daadwerkelijk diep van binnen zijn, wat men voelt en écht wil. Te leren kijken vanuit een open mind en perspectief, met humor en zonder oordeel, waardoor er verlichting, helderheid en ruimte ontstaat om te leven in verbinding vanuit liefde, gelijkwaardigheid én moeiteloosheid!

Via mijn innerlijke rondreis door Andalusië eind 2013 kwam ik in contact met massage en dat sprak mij enorm aan, het boeide mij en ik wilde meer.

Mijn wens

Ik wilde mensen in contact brengen met hun lichaam en bewust maken.
In Nederland heb ik de 3- jarige opleiding Integraal Lichaams Therapeut in 2017 met plezier en succes afgerond.

Verbinding

Bij Integrale lichaamstherapie wordt gekeken vanuit een holistische visie. Het gaat om jou, als geheel, dus de verbinding tussen lichaam, gedachten, emoties en sociale omgeving. Klachten worden niet gezien als toevallige gebeurtenissen, maar als belangrijke signalen van jouw lichaam.

Ik ben de enige die verantwoordelijkheid is voor mijn leven!

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig, dans ik graag en trek ik de natuur in om te wandelen. Zowel dieren als de natuur geven mij veel spiegels en energie. Na een drukke dag, loop ik het liefst even de natuur in om mezelf weer op te laden. Daarnaast reis ik graag.

Balans tussen werk, beweging en rust vind ik erg belangrijk en ik vind het ontzettend leerzaam, leuk en inspirerend om mezelf continue te blijven ontwikkelen.


Het stellen van grenzen is een daad van eigenliefde.
Grenzen zijn van levensbelang omdat ze anderen laten weten wie je bent en waar je staat.

Citaat uit: De grenzeloze wijsheid van de oervrouwen uit mythen, sagen en legenden van Amy Sophia Marashinsky.

Wanneer je interesse hebt in mijn aanbod neem dan vrijblijvend contact met mij op…